hemligheter

Jovisst... nu tar vi nya tag. Julen är snart över och nyår närmar sig med stormsteg. Det ska vi fira med systeryster med familj o mamma o pappa. O basse såklart. :) O dagen därefter fyller älsklingen min 25 år! Det känns ju ännu mer värt att fira. Ska bli så roligt! Hihi...

Blev så sugen på SITC 2 som kommer i maj när jag såg trailern på mysans blogg!! Hoppas den är lika bra som ettan...blev grymt sugen på sommar oxå! Fick dessutom vårens HMkatalog idag. Ser ju nice ut med sol o korta kjolar o fina linnen....

Men nu är det ju iallafall vinter. Så trist att snön töat bort lite. Får hålla tummarna att det kommer lite mer snart.

Önskar eder alla en fröjdefull kväll!

julgranen...

Jo, vi beställde ju den från tyskland, stor o grann tänkte vi. Kan ju va bra att investera i en riktigt tålig o bra julgran när vi har katter som gärna busar med den. Äkta gran är uteslutet. Vi fick hem den och packar upp den... Haha! Den är jätteliten! Förväntningarna var så höga... 800 kr kostade den! Vi orkar ju inte skicka tillbaka o hålla på med det så vi får bita i det sura äpplet  o pynta den helt enkelt. Jag har släppt det nu o går vidare med livet... Granen står o myser i vardagsrummet o jag är så glad att jag ens har en gran! Så, det va min lilla julgranshistoria. Här får ni en liten tjuvtitt på granen.....




När är det förresten man måste ta ner den?


Julen har annars varit supermysig! Berättar lite mer snart...:)


rocky road


Lite julgodis-tips sista sekund innan julafton. Det här är skitenkelt o går snabbt att göra plus att det smakar riktigt mumsigt!

Rocky road
300 gram mörk choklad
1 dl minimaschmallows
2 dl saltade jordnötter


Smält chokladen i varmvattenbad




Ha i minimaschmallows o nötterna i chokladen



Låt stå i kylen i några timmar o dela sen den hårda kakan med kniven så blir det små o stora bitar som är klara att ätas upp!

Det blir typ dubbelt så mycket som på bilden men jag o B har ätit upp dom! :)



Kom ihåg att det är jul... Nu får man svulla! ;)


Ps. Snön har kommit hit! Helt underbart!!

var e snön?


Vackert ute hos fina T.








 Längtar tills det är vitt ute och kallt så det biter i kinderna!!


julebestyr

Igår satt jag goa J med plugg i täby centrum. Vi va där klockan 10 så att hysterin inte hunnit starta än. O tur va det det för sen när vi själva bestämde oss för att julshoppa lite så va det ganska så mycket folk. Inte alls så hysteriskt som det är dagarna innan julafton i täby centrum men det va tillräckligt. Så gott folk, ut o handla julklapparna nu! Vänta inte!

Två julklappar lyckades jag skaffa och dom slog jag in sen på kvällen. Sen gjorde jag lite julkort också som ska skrivas o skickas iväg.

Här får ni en liten titt på dom :)




Nu ska jag plugga mer på uppsatsen innan det bär av till ett kortare pass på jobbet.

KRAM!


energikrävande

men energigivande helg!

Jag hade Basses familj på middagsbesök i lördags. O vi förberedde, städade o bakade o lagade massa god mat. Så man blir ju ganska trött. Men sen så va det ju sååå mysigt o man träffar alla goa människor i sitt liv som lyfter en  istället för tvärtom. Man fyller på liksom. I söndags var vi bortbjudna på middag o blev borta nästan hela dagen. Tänkte att det kunde varit riktigt nice att bara vara hemma o sova men väl där är det jättetrevligt. Man fyller på :)

Är mitt inne i uppsatsskrivande med kära J och det går riktigt bra! Vi ska försöka bli klara innan jul för då får vi ledigt ända till 15 januari. Hör ni va galet!!? Pep pep..det här ska vi minsann klara! Så idag ska det skrivas så pennan glöder!

Lessen att jag inte bloggar så mycket just nu.. Vart lite oinspirerad o seg på sistonde men får se om det tar fart igen. Måste ju ändå säga att jag tycker ju ändå mest om att läsa alla era goa bloggar som finns där ute :) Det finns ju så många fina!


Kram kram så länge!


RSS 2.0