happy holiday!

Jag längtar sjukt mycket efter julen... O snart är den här! :)  Igår hämtade vi ner julsakerna från vinden (är egentligen ett förråd ovanför lägenheten men låter mycket mysigare om man säger vinden....) och vi har beställt en gran som levererades hem till dörren i fredags... Nice! I helgen ska jag baka julgodis o ja...det va väl det för nu. Men det kommer mer juliga saker framöver att se framemot... lite julkonsert o annat gottis. Me like!

Detta nummer av ELLE rekommenderas att köpas. Filmen The holiday får man på köpet. Bästa julfilmen och en av de bättre romantiska komedierna som gjorts... Sitter väl aldrig fel. Nope!



te it is

Så jag kör på te i fortsättningen. Tack för visat stöd i denna förvirrande fråga. Håller med er... The blir liksom lite wannabe-american. O sånt håller vi ju inte på med. Det är ju inte speciellt coolt alltså, inte speciellt nice..... ;)

Idag har jag vart på oplanerad härlig fika o middag hos B familj. De bor så fint o alltid lika mysigt att hälsa på. Ni är såå goa!

O imorrn verkar det som att jag ska till örebro. Idag ringde syster o vill ha lite barnvakt till lilla gosen Alina... Jag tackar ju såklart......ja! Hon skulle på nån kurs där över dagen.. Mys! På den här bilden är Alina 7 veckor. Hon är snart 3 månader :)




VG på sista kursen.. Yeaaah! Skönt! O nästa kurs blir nog inte allt för dålig. Efter intro idag verkar den ok. Yeaaah... skönt! Me like!

Kram o puss!


riktig idol?

Alltså jag är inte jätteinsatt i idol men erik som är med denna säsong är faktiskt riktigt bra. Blir så glad när jag ser någon lyckas inom något de  är bra på. Om inte han vinner så kommer han ändå få uppmärksamhet framöver. Något annat vore konstigt. Toves accapella låt... Mmmm... Go girl!

O ja...fortfarande dålig. Bättre såklart men den här förkylningen (eller svinisen) är riktigt seg. Hostar o snuvar o lite huvudvärk. Hostningen gör liksom så jag får värk i ryggen o bröstkorgen... Men det är mycket bättre än i veckan dock. :) Får härda ut helt enkelt.

Imorrn börjar ju en ny kurs! Ska försöka hålla mig positiv även fast den verkar sådär. Undrar dock hur mycket man ska försöka hålla sig positiv.. Ljuger man kanske för sig själv då? Tycker jag verkligen om det jag håller på med..? Hmm.. den frågan suger.  Men som min kloka vän A så igår "idag hoppar man av saker bara för att man kan. I gymnasiet körde man ju bara på. Nu kan man välja något annat om man vill så det är ju lätt att man blir helt schizo...."
Ganska så sant....  Vi är så bekväma, lata o egocentrerade... Så man vill kunna göra det man vill utan att det ska vara uppförsbacke. O det är en omöjlig kombination. Man blir distraherad av allt därute som verkar roligt och lätt o inte som det jobbiga man håller på med här o nu. Kanske ska man byta spår? Eller så fortsätter man o går upp för uppförsbacken. Då blir det med största sannolikhet nerför efter ett tag. 

Ojoj...långt inlägg..

Nu ska jag gå o koka en kopp the! En annan grej jag blir schizo av.. Ska jag stava det varma man dricker med en påse i med h eller inte... Te eller the???

Kram!

luktar lite bajs


Ja det gör det faktiskt... Jag har precis skrubbat ren kattlådan eftersom mina katter är så kinkiga så den måste vara ren heeeeela tiden. Idag är detta dock en ansträngning eftersom jag fortfarande är sjuk! (helt stört by the way) Så fort jag gjort rent kattlådan o fyllt på den med fin ren godluktande kattsand går Zigge in o gör nummer 2! Detta vet jag för det luktar bajs ända in i kontoret... Typiskt må jag säga o lite morr!

Jag har ändrat om i frillan lite.. Kortare o friskare blev resultatet o det känns riktigt skönt! Har ju liksom velat spara o ha långt ett tag men det va ju riktigt slitet alltså så jag tog saxen o bara gjorde det!

O ikväll ska jag träffa goa bästa paret! :) Lite surprice faktiskt... trodde inte så va fallet men fick precis höra på fonen att de ska delta i kvällens aktiviteter... så jag känner lite lycka nu faktiskt :) hihi...

Ha en riktigt nice lördagkväll ni med!




pappornas dag

Sjuk blev jag.. Låg i soffan med feber i skit igår o titta på massa film. Ganska långtråkigt faktiskt men vila är bra för idag va jag redan på bättringsvägen. Håller tummarna för att det ska fortsätta åt detta underbara håll. Ska snart gå o sova så jag är piggare imorrn med.

Idag va jag hos pappa på fika o lite presentöppning. Bara något litet som visar att han är världens bästa :) Sen drog vi iväg till Basses pappa o myste vidare där. Eftersom jag är lite dålig va det ganska skönt att vi inte stannade jättelänge. Fast det va väldigt mys o träffa dom för det va lääängesen jag gjorde det. Är fortfarande mätt alltså efter allt jag har proppat i mig idag.. kära nån... Tack för en go dag alla gulliga ni!

Lite update på pennskrinet! Jag har återfunnit det!! Blev riktigt glad faktiskt. Tänk va lite som kan göra en glad:)

Gonatt!


sjukling


Jepp...nu har man gått o blivit sjuk... suck. Känns lite stressigt med tanke på min redovisning som är på måndag o som jag bara inte får missa! Plus att jag efter den ska till jkpg o hälsa på syster! Idag ska jag dricka te med extra mycke honung o raggsockorna åker på. Jag ska ju bli frisk! Hört att det där egentligen bara handlar om att ha rätt inställning.

Det här sakerna nedan vann jag förresten på en utlottning på personalmötet... Först tänkte jag att det va lite töntigt med en utlottning men sen när jag vann tänkte jag inte så något mer... :)



......så idag kanske man ska ta o baka nåt med marsipan.

Vill oxå bara säga att ni är så gulliga som lämnar en liten kommentar då o då.. det är kul.

KRAM!


helgen


Redan söndag alltså. Galet va helgen går fort... Vill inte att helgen ska ta slut. Veckan blir full av flumskola o Basse jobbar alla kvällar nästan o det e inge kul... Men en date med ena syster kanske blir av o det är ju riktigt roligt!

Men igår va det nice! Vi åt riktigt god pasta med ädelostsås o lyxsallad med avocado, rostade pinjenötter o annat gott i. När vi kom hem med två icapåsar kom vi på att vi glömde köpa pastan! Det va bara o vända om... Pasta utan pasta blir ju lite svårt att lyckas med. Men maträtten va värd den lilla extra resan till affären. Ses gottade vi i oss ostbågar och choklad. Yummy!

Under dagen vandrade jag runt i Täby o inhandlade lite fina kläder att ha under kläderna. Sen fick jag en riktigt välbehövd date med kompis som jag inte suttit ner o pratat med på länge. Tack goding.. Du är fin!

Idag då... Jag tvättar just nu... duktig som man är. O catchar upp på greys-avsnitt som jag missat senaste två (!) veckorna. Passar bra när det regnar ute :)


RSS 2.0