twilight i serieform...

Kan det va nåt tänkte jag....?

O jo det kan det! Jag har verkligen fastnat för den här serien - Vampire diaries. Den har bara sänt 2 avsnitt än men på surfthechannel kan man se 24 avsnitt! O jag har inte många av dom kvar....;)

Lite synd att mycket i den liknar just twilightfilmerna. Men hur mycket nytt kan man komma på när det gäller vampyrer? Serien handlar om kärlek, död, häxor, spänning o massa annat roligt. Samtidigt så är det en fröjd för ögat med alla snyggingar i o om man faktiskt är en twiligtnörd som jag. Måste ju erkänna detta även fast det tar emot lite..

Så om du inte kan vänta tills nästa twilightfilm - Eclipse kommer till sverige 30 juni så kan du mätta hungern med Vampire diaries....




Reklaminlägg...

Det här är mina bästa panties! Bara måste rekommendera dom. Dom finns att köpa på nelly.com och på veromoda eller vila. Dom kostar 59 kr eller så kan du passa på nu på rean. Många affärer rear ut dessa små underverk just nu. Hittade 4 par i jönköping för 25 kr styck.

Dom är sköna, snygga o billiga! Dom finns i massa olika färger, enfärgade eller mönstrade. O dom täcker liksom rumpestumpen så det inte behöver bli troskant under byxorna. Såå bra!

Pieces - Text Hipster        Pieces - Faded Check Hipster        Pieces - Spotted Hipster

Vad vore reklam utan värsta modellbilderna...? Ovan ser du några exempel... Här hittar du fler.

Händer sånt här?!

Min börs har ju varit borta sedan torsdags... Sista gången jag använde den var på mcdonalds i norrköping på väg hem från jönköping.  Jag har vänt upp o ner på lägenheten o bilen o inte hittat nånting!
I söndags spärrade jag bankkortet för att hoppet liksom var borta.

Idag så ringde jag till mcdonalds i norrköping som det finns typ 5 av. Första som jag ringer har min börs!! Han svarar bara kort o gott att -Ja,vi har den här. Jag brister ut i ett litet tjut av glädje o stor förvåning... Varför har dom inte ringt mig...? Såå grymt skönt att min fina börs är tillbaka. Den är så fin! O dessutom så ska min svåger hem från sthlm idag så han ska plocka upp den på vägen. Woohoo!


Jag skulle kanske ha ringt mcdonalds det första jag gjorde....? ;)

tur i oturen


Jag är nere hos syster i jkpg o har det riktigt mysigt! Har gått på stan, A6 (stort köpcentrum), IKEA, Lager 157 (stor outlet) vilket är de stora shoppingeventsen i jkpg! Med oss har vi ju världens snällaste bebis. Alina bara hakar på o gnäller ingenting. Hon sitter (själv!) i vagnen o leker o ler när vi tittar på henne. Så söt. Ett par skitsnygga bruna stövlar är inköpta samt snygg vårig sjal, linne o lite örhängen. Fint! Fina syster hitta också lite roliga saker. Bla en cool klänning till Alina som vi dessvärre inte kunde köpa för Alina nog är lite för tjock för den.... Hur underbart är inte det?! :)

Oturen är att jag inte kan köra hem pga snöovädret som yrar omkring i sydsverige...alltså här. Vilket är lite dumt med tanke på skola o jobb som jag missar i veckan. Turen är att jag är...här! :)


(vet att det är dåligt med bilder men har precis fått tillbaka kameran så kanske kommer nån framöver...håll ut)

RSS 2.0